Som første flyselskap i Europa starter Norwegian med trådløst nettverk om bord. Tjenesten tilbys først på ett enkelt fly i disse dager, men selskapet skal innen mars 2012 ha hele 40 fly med internettilgang om bord. «Jeg vet at flere flyselskap vurderer å tilby det samme», skriver Administrerende direktør i Berg-Hansen i nyhetsbrev datert 3.februar 2011.

Norwegian først ute med trådløst nettverk

Bruk av transportmidler blir mer og mer vanskelig for el-overfølsomme. Dette vil føre til at de som er rammet av dette ikke kan benytte seg av fly som transportmiddel. I dag er det innlagt trådløst nett på de fleste offentlige transportmidler og offentlige rom. Norwegians «seier» (først ute i Europa) vil utelukke el-overfølsomme fra å kunne bevege seg andre steder enn i deres hjem.

DinSide har testet nettilgang fra Norwegian-flyet. Offisielt lanseres tjenesten neste uke. Nå trenger ikke flypassasjerer lenger å finne seg i at de ikke kan være online i luften, foreløpig på enkelte Norwegian-flygninger, mener DinSides utsendte! Men el-overfølsomme må finne seg i at andre må være online overalt.

Sendte e-post fra himmelen, dinside.no 4.februar 2011.

Og SAS kommer etter.