Folkets Strålevern
---

Folkets Strålevern har fått nytt telefonnummer: 21 53 70 39 kl. 8–16 alle hverdager. Se ellers kontaktinfo på nettsiden vår.

Du oppfordres til å sende dette nyhetsbrevet videre til dine kontakter.

Informer venner og kjente om nettsiden vår.

Følg oss på Facebook.

For å følge/like oss på Facebook, må du være innlogget. Trykk deretter på «Liker»-knappen nede i logoens høyre hjørne. Gjør en innsats på Facebook i dag!

---

Når folk fra IKT-bransjen, fra Statens strålevern, NKOM eller andre autoriteter hevder overfor lærere, FAU-representanter, skoleleger og helsesøstre, foreldre, driftsstyrer, verneombud og politikere at alt er i orden fordi Wi-Fi-strålingen jo er så svak, støtter de seg til studier som ikke er verd mer enn papiret de er skrevet på. Einar Flydal forklarer hvorfor.

---

Om el-overfølsomhet har vi stort sett hørt at forskning forteller at det ikke kan påvises og bare er innbilning. Hva med el-følsomhet? Altså at vi godt kan påvirkes og bli syke uten at vi merker det. Fins det studier som viser at begge deler fins, eller er det tull? Og i så fall, går det an å bli frisk?

---

At IT-, tele- og energiselskaper er blant de mest aktive og direkte lobbyister, bekreftes av den danske politikeren Morten Helveg Petersen. Han presses massivt av EU-lobbyister.

---

Nok en historie om en mann som ble rammet av el-overfølsomhet/allergi. Da han forsto hva som forårsaket helseproblemene, ble han tvunget til å ta nye valg. På denne nettsiden skriver han om det nye livet sitt.

---

Martin Palls forskning forklarer det som ble kalt «mikrobølgesyndrom», og nå har tre av hans studier fått norske referater.

---

Oppdatert oppsummering om elektromagnetisk stråling og helse fra Mercola.com

---

Forhandlere i Berkeley i California advarer om strålefare fra mobiler. California er den første byen i USA som krever at utsalgssteder informerer kunder om at grenseverdiene kan bli overskridet ved normal bruk av mobiltelefon.

---

Bli medlem

Medlemskap i Folkets Strålevern koster 300 kr per år (husstandsmedlem/honnør/student 100 kr).

Ønsker du å støtte oss, uten å bli medlem, benyttes kontonummer: 9680 36 31384. Du kan også bli sponsor.

---

Bli grasrotgiver

Folkets Strålevern er registrert som grasrotmottaker hos Norsk Tipping. Ved å velge oss som din grasrotmottaker, vil vi motta en liten andel av beløpet du spiller for som økonomisk støtte. Det vil si at dersom du spiller f.eks. Lotto for hundre kroner, mottar vi fem kroner – uten at dette påvirker din innsats, premie eller vinnersjanse!

---
---