Folkets Strålevern
---

Du oppfordres til å sende dette nyhetsbrevet videre til dine kontakter! Vi oppfordrer deg spesielt til å følge oss på Facebook og til å dele nettsiden vår med dine venner – både online og offline – slik at flere kan få informasjon om strålesaken!

For å følge/like oss på Facebook, må du være innlogget. Trykk deretter på «Liker»-knappen nede i logoens høyre hjørne. Gjør en innsats på Facebook i dag!

---
Kanadisk parlamentsmedlem foreslår advarsler på mobiltelefoner og Wi-Fi-utstyr

Kanadisk parlamentsmedlem, Terence Young, foreslår advarsler på mobiltelefoner og Wi-Fi-utstyr.

Les mer

---
Lennart Hardells blogg

Lennart Hardell, svensk forsker/onkolog, har en interessant blogg.

Les mer

---
Einar Flydals blogg

Einar Flydal har også en meget leseverdig blogg, med en rekke viktige innlegg i debatten. Her stiller han spørsmålet: Hvordan kan de påstå at mobilstråling ikke er helsefarlig?

Les mer

---
National Association for Children and Safe Technology

Nok et solid initiativ mot Wi-Fi i skolen, denne gang fra USA. Her er det bare å lese og lære, for det finnes mengder av dokumentasjon pent servert for den som ønsker å sette seg inn i saken!

Les mer

---
Pressemelding fra Folkets Strålevern

Frankrike har vedtatt bl.a. at Wi-Fi skal bort fra barnehager og at Wi-Fi skal slås av i grunnskolen når det ikke er i bruk i undervisningen.

Les mer

---

Litt humor til slutt. Det er mye man kan benekte.

Les mer

---

Har du betalt regningene dine?

Folkets Strålevern er avhengig av nettopp ditt bidrag. Har du glemt å betale medlemskontingenten, setter vi pris på at betaling gjøres til kontonummer: 9680 36 31384. Merkes med medlemsnavn. Ta gjerne kontakt med administrasjonssekretær Mona Ulateig hvis du lurer på noe.

---
Bli medlem i Folkets Strålevern

Bli medlem

Medlemskap i Folkets Strålevern koster 300 kr per år (husstandsmedlem/honnør/student 100 kr).

Ønsker du å støtte oss, uten å bli medlem, benyttes kontonummer: 9680 36 31384. Du kan også bli sponsor.

---
Støtt oss med din Grasrotandel

Bli grasrotgiver

Folkets Strålevern er registrert som grasrotmottaker hos Norsk Tipping. Ved å velge oss som din grasrotmottaker, vil vi motta en liten andel av beløpet du spiller for som økonomisk støtte. Det vil si at dersom du spiller f.eks. Lotto for hundre kroner, mottar vi fem kroner – uten at dette påvirker din innsats, premie eller vinnersjanse!

---