Folkets Strålevern
---

Synes du nyhetsbrevet inneholder viktig informasjon som andre kan ha nytte av? Hjelp oss med å nå flere ved å videresende det til venner og kjente, informere dem om nettsiden vår og invitere dem til å følge oss på Facebook.

Folkets Strålevern trenger sponsorer. Kjenner du til firmaer som du tror kunne tenke seg å støtte vårt viktige arbeid, setter vi pris på at du sender dem til denne siden.

---
Hvordan håndteres mobilbruk på ungdomsskoler i Kristiansand?

Fædrelandsvennen har vært i kontakt med samtlige ungdomsskoler i Kristiansand, og spurt om deres praksis og erfaringer ved mobilbruk i skoletiden.

---
Peter Sullivan – Fra Silicon Valley til forkjemper av EMF-sikkerhet

Peter Sullivan tjente millioner mens han jobbet i Silicon Valley, og var omsvermet av trådløs teknologi i mange år. Han gikk fra å avfeie alle bekymringer om helserisiko fra trådløs teknologi, til å bli el-allergisk.

---
Lederen av WHOs International EMF Project kreves fjernet

I dokumentet World Health Organization: Setting the standard for a wireless world of harm argumenterer Olga Sheean blant annet for at lederen av WHOs International EMF Project er ukvalifisert til å lede prosjektet. WHOs tilknytning til ICNIRP er ett av flere andre problemer det må ryddes opp i.

---
Elever om mobilforbud: Det er OK, men vi savner telefonen

I Danmark – som i Norge – blir stadig flere skoler mobilfrie. Den naturlige økningen av sosialt samvær er et av godene elevene setter mest pris på.

---
13-åring synes det er vanskelig å overbevise folk om at trådløs teknologi er skadelig

13 år gamle Mona Marie Middelthon, elev ved Kannik skole i Stavanger, har skrevet leserinnlegg i Rogalands Avis. Hun synes det er vanskelig å overbevise folk om at trådløs teknologi er skadelig.

---
Linda var et «digitalt monster» før hun fant årsaken til helseplagene

Linda Nieuwenhuizen var storforbruker av alt ting trådløst. Nå tilhører hun en stadig økende del av befolkningen som innser at de reagerer kraftig på strålingen fra trådløs teknologi.

---
Statens strålevern hevder at strålingen fra automatiske strømmålere er ufarlig

Statens strålevern opplyser om at strålenivået fra automatiske (AMS) strømmålere vanligvis er tusendeler av grenseverdien. Det konkluderes derfor med at strålingen ikke utgjør en fare for liv og helse.

---
The Kids Are Not All Right – Vern dine barn mot helseskader fra trådløs teknologi

Alison Main har skrevet en informativ og lettlest artikkel om hvor viktig det er å ha et bevisst forhold til helserisikoen trådløs teknologi utgjør for barn.

---
Teknologien som skal revolusjonere fremtidens telekommunikasjon

Raskere og mer stabilt trådløst internett er noe de fleste ønsker seg. Mobile basestasjoner er én av de nye teknologiene som skal gjøre det mulig å laste ned en HD-film på under ett sekund – en ekstrem forbedring sammenlignet med dagens 10 minutter på 4G-nettet.

---
Høyesterett i Jaipur i India forbyr mobilmaster ved skoler, sykehus og lekeplasser

Høyesterett i Jaipur i India har lagt ned forbud mot å installere mobilmaster ved skoler, sykehus og lekeplasser fordi mobilstråling utgjør en helserisko for barn og pasienter.

---
Er det nye nødnettet et av Norgeshistoriens største tabbeprosjekter?

NRKs avsløringer av problemene med det nye nødnettet kan gjøre det til et av Norgeshistoriens største tabbeprosjekter. Ikke bare på grunn av den ekstra strålebelastningen systemet gir, men også med hensyn til overvåkning, sikkerhet og trygghet.

---
Einar Flydal

Følg bloggen til Einar Flydal

Har du nylig blitt medlem av Folkets Strålevern eller meldt deg på vårt nyhetsbrev, har du kanskje ikke hørt om Einar Flydal. Han skriver aktivt på EinarFlydal.com om skadevirkningene menneskeskapte elektromagnetiske felt har på mennesker, dyr og planter. Vi anbefaler at du følger bloggen hans.

---
Bli medlem i Folkets Strålevern

Bli medlem

Medlemskap i Folkets Strålevern koster 300 kr per år (husstandsmedlem/honnør/student 100 kr).

Ønsker du å støtte oss, uten å bli medlem, benyttes kontonummer: 9680 36 31384. Du kan også bli sponsor.

---
Bli Grasrotgiver til Folkets Strålevern

Bli grasrotgiver

Folkets Strålevern er registrert som grasrotmottaker hos Norsk Tipping. Ved å velge oss som din grasrotmottaker, vil vi motta en liten andel av beløpet du spiller for som økonomisk støtte. Det vil si at dersom du spiller f.eks. Lotto for hundre kroner, mottar vi fem kroner – uten at dette påvirker din innsats, premie eller vinnersjanse!

---
---