Folkets Stråleverns avisannonse

Lørdag 16. mai 2020 hadde Folkets Strålevern denne annonsen fullside i Stavanger Aftenblad, Rogalands Avis, Dagsavisen og Klassekampen.

Vi ønsket også og ha annonsen i Bergens Tidende, men juristene i Schibsted satte foten ned. Redaktørene i Sandefjords Blad og Tønsbergs Blad ønsket heller ikke en slik annonse. De henviste blant annet til at Faktisk.no allerede har avgjort hva som er fakta om mikrobølgestråling og 5G. Etter litt frem og tilbake tok Tønsberg blad og flere småaviser i Vestfold inn annonsene. Så kom overraskende Finansavisen på banen og spurte om de kunne få ha annonsen inne 3 ganger, og deretter fulgte Dagbladet og spurte om de kunne få samme betingelser som Finansavisen – 3 ganger de også, inklusive Lørdags-Dagbladet. Etter et halvt års diskusjoner med Aftenposten og ansvarlig redaktør Trine Eilertsen kunne vi få lov og ha vår helsides annonse i Aftenposten. Det løste seg med en ørliten endring av teksten, fra: «Vitenskapen forteller oss noe helt annet» til: «Vi mener vitenskapen forteller oss noe helt annet». Lørdag 17. oktober 2020 var den på trykk i Aftenposten. Takk til en sjenerøs giver som støtter oss økonomisk og gjør dette mulig.

Les mer på nettstedet vårt og sidene vi lenker til for å sette deg inn i grunnlaget vi har for å hevde at dagens mikrobølgebaserte trådløse teknologi er skadelig for helse og miljø. Støtt det viktige arbeidet vi gjør ved å bli medlem, sponsor og grasrotgiver. Vi håper du engasjerer deg for det som er en av vår tids viktigste helse- og miljøsaker!

We Have No Reason to Believe 5G Is Safe

Health workers call for caution over 5G roll-out

Planetary electromagnetic pollution: it is time to assess its impact

Borgere rejser parlamentsdebat om 5G med lynindsamling af underskrifter

An Emergency Appeal to the World’s Governments by Scientists, Doctors, Environmental Organizations and Others