Folkets Strålevern
---

Du oppfordres til å sende dette nyhetsbrevet videre til dine kontakter.

Informer venner og kjente om nettsiden vår.

Følg oss på Facebook.

For å følge/like oss på Facebook, må du være innlogget. Trykk deretter på «Liker»-knappen nede i logoens høyre hjørne. Gjør en innsats på Facebook i dag!

---

Jeromy Johnson jobbet i Silicon Valley, med den ekstreme eksponeringen det medfører fra trådløs teknologi. Etter at flere strømmålere ble installert under soverommet hans, oppstod helseplager han tidligere ikke hadde opplevd. Nå hjelper han andre som ønsker å beskytte seg mot trådløs teknologi.

---
---

USA: Lærer hevder hun får sparken fordi hun motsetter seg bruk av trådløs teknologi på skolen.

---

I en spørreundersøkelse fra Norstat fremkommer det at et flertall av nordmenn vil ha et mer mobilfritt samfunn ved å innføre mobilfrie soner. Med «mobilfrie soner» menes områder hvor man ikke bør bruke mobil/smarttelefon.

---

Forskning.dk: Trådløse samfunn skaper stress. Uavhengig forskning viser at stresset strålingen påfører kroppen fører til celle- og DNA-skader.

 

---

Italienske forskere råder til å ta forhåndsregler ved bruk av laptop. Livet blir selvsagt litt mer tungvint slik, men det er prisen du betaler for å lytte til forskningen i stedet for til dem som tror at myndigheter og IT-folk vet hva de snakker om – bare fordi de er myndigheter og IT-folk.

---

TV-programmet Usynlige farer tar opp temaet trådløs teknologi. Et problem som utvilsomt er en av de største helserisikoene dagens barn utsettes for, og som en stadig økende del av befolkningen kjenner på kroppen.

---

Bli medlem

Medlemskap i Folkets Strålevern koster 300 kr per år (husstandsmedlem/honnør/student 100 kr).

Ønsker du å støtte oss, uten å bli medlem, benyttes kontonummer: 9680 36 31384. Du kan også bli sponsor.

---

Bli grasrotgiver

Folkets Strålevern er registrert som grasrotmottaker hos Norsk Tipping. Ved å velge oss som din grasrotmottaker, vil vi motta en liten andel av beløpet du spiller for som økonomisk støtte. Det vil si at dersom du spiller f.eks. Lotto for hundre kroner, mottar vi fem kroner – uten at dette påvirker din innsats, premie eller vinnersjanse!

---
---