Folkets Strålevern
---

Du oppfordres til å sende dette nyhetsbrevet videre til dine kontakter.

Informer venner og kjente om nettsiden vår.

Følg oss på Facebook.

For å følge/like oss på Facebook, må du være innlogget. Trykk deretter på «Liker»-knappen nede i logoens høyre hjørne. Gjør en innsats på Facebook i dag!

---

NRK2 viste nylig den tyske dokumentaren The Hidden Dangers of Mobile Phones. Einar Flydal argumenterer for at filmen dessverre gir et misvisende bilde og at den er gått ut på dato:

TV-dokumentaren foreldet før NRK2 sendte: Forskerne snudde 180 grader

 

---

The Cyprus National Committee on Environment and Children's Health har laget denne informasjonsfilmen om beskyttelse mot trådløs teknologi.

---

De plagene telefonoperatører opplevde for over 100 år siden og de radaroperatører opplevde for over 50 år siden, er de samme plagene en økende del av befolkningen opplever i dagens samfunn.

---

Et forsøk utført av Professor Sultan Ayoub Meo fra King Saud University College of Medicine i Saudi-Arabia har avdekket en kobling mellom mobilstråling og diabetes.

---
---

Tidligere medlem at det statlige finske strålevernet, Dariusz Leszczynski, anbefaler islandske skolemyndighter å følge føre-var-prinsippet og blant annet benytte kablet datanettverk i skolen for å begrense EMF.

---

NRK Brennpunkts En strålende dag fra 2008 er fremdeles meget aktuell, men det er på tide med en oppfølger. Kanskje din forespørsel kan påvirke NRK.

---

Er mobil til barna en smart ide? Les Kim Allinghams meget informative innlegg i Lokalavisen.

---

Tre eksperter, David CarpenterAnn Louise Gittleman og Devra Davis, deler nyttig informasjon om hva du kan gjøre for å beskytte deg mot helseplager fra trådløs teknologi.

---

Det finnes et hav av forskningsstudier som viser negative effekter fra strålingen vi omgir oss med. Er alle disse studiene ubetydelige, slik Statens strålevern vil ha oss til å tro? Her er tre oversikter:

stralskyddsstiftelsen.se
wifiinschools.org.uk
emf-portal.de

---

Har du betalt regningene dine?

Folkets Strålevern er avhengig av nettopp ditt bidrag. Har du glemt å betale medlemskontingenten, setter vi pris på at betaling gjøres til kontonummer: 9680 36 31384. Merkes med medlemsnavn. Ta gjerne kontakt med administrasjonssekretær Mona Ulateig hvis du lurer på noe.

---

Bli medlem

Medlemskap i Folkets Strålevern koster 300 kr per år (husstandsmedlem/honnør/student 100 kr).

Ønsker du å støtte oss, uten å bli medlem, benyttes kontonummer: 9680 36 31384. Du kan også bli sponsor.

---

Bli grasrotgiver

Folkets Strålevern er registrert som grasrotmottaker hos Norsk Tipping. Ved å velge oss som din grasrotmottaker, vil vi motta en liten andel av beløpet du spiller for som økonomisk støtte. Det vil si at dersom du spiller f.eks. Lotto for hundre kroner, mottar vi fem kroner – uten at dette påvirker din innsats, premie eller vinnersjanse!

---
---