Folkets Strålevern
---

Synes du nyhetsbrevet inneholder viktig informasjon som andre kan ha nytte av? Hjelp oss med å nå flere ved å videresende det til venner og kjente, informere dem om nettsiden vår og invitere dem til å følge oss på Facebook.

Folkets Strålevern trenger sponsorer. Kjenner du til firmaer som du tror kunne tenke seg å støtte vårt viktige arbeid, setter vi pris på at du sender dem til denne siden.

---

I følge Avinors nettside må reisende i Norge fremdeles gjennom en metalldetektor – men i andre land brukes kroppsskannere basert på millimeterbølgeteknologi.

---
OECD-rapport: Teknologi fører ikke til nevneverdig forbedring i skolen

Einar Flydal presenterer «Skoler uten en tråd? Nei, det er ikke smart …» – et foredrag om den helserisikoen trådløs teknologi utgjør i skolen og hvordan befolkningen blir ført bak lyset av myndighetene.

---

Samuel Milham, forfatter av boken «Dirty Electricity: Electrification and the Diseases of Civilization», intervjues av Joseph Mercola om hvordan skitten strøm bidrar til den stadig økende sykeligheten i samfunnet.

---
Hjernesvulststatistikk fra American Brain Tumor Association

Et enstemmig vedtak i Hovedutvalget for barn og unge sørger for at 16 000 elever og 2 000 lærere i grunnskolen i Bærum får hvert sitt nettbrett til bruk både hjemme og på skolen i løpet av 2018.

---
Hvordan unngå at trådløs teknologi ødelegger søvnen og helsen din

Alta kommune har bekostet et moderne uteanlegg tilpasset ungdom, med hengekøyer, basketballkurv, bordtennisbord, ballbinge, paviljong med musikkanlegg, og mye mer.

---
Barn og mobilbruk: Grovere forskningsjuks enn du trodde var mulig

Når kanskje så mange som én milliard mennesker har et usunt forhold til bruken av digitale medier, kjenner de fleste noen som er rammet – som regel uten at de er klar over det.

---

I en britisk undersøkelse om sosiale mediers innvirkning på mental helse, rangerte de spurte 14–24-åringene YouTube som best og Snapchat og Instagram som verst. Les rapporten #StatusOfMind.

---
Einar Flydal

Følg bloggen til Einar Flydal

Har du nylig blitt medlem av Folkets Strålevern eller meldt deg på vårt nyhetsbrev, har du kanskje ikke hørt om Einar Flydal. Han skriver aktivt på EinarFlydal.com om skadevirkningene menneskeskapte elektromagnetiske felt har på mennesker, dyr og planter.

---

Har du betalt regningene dine?

Folkets Strålevern er avhengig av nettopp ditt bidrag. Har du glemt å betale medlemskontingenten, setter vi pris på at betaling gjøres til kontonummer: 9680 36 31384. Merkes med medlemsnavn. Kontakt administrasjonssekretær Mona Ulateig for å melde om adresseendring.

---
Bli medlem i Folkets Strålevern

Bli medlem

Medlemskap i Folkets Strålevern koster 300 kr per år (husstandsmedlem/honnør/student 100 kr).

Ønsker du å støtte oss, uten å bli medlem, benyttes kontonummer: 9680 36 31384. Du kan også bli sponsor.

---
Bli Grasrotgiver til Folkets Strålevern

Bli grasrotgiver

Folkets Strålevern er registrert som grasrotmottaker hos Norsk Tipping. Ved å velge oss som din grasrotmottaker, vil vi motta en liten andel av beløpet du spiller for som økonomisk støtte. Det vil si at dersom du spiller f.eks. Lotto for hundre kroner, mottar vi fem kroner – uten at dette påvirker din innsats, premie eller vinnersjanse!

---
---