Folkets Strålevern
---

Synes du nyhetsbrevet inneholder viktig informasjon som andre kan ha nytte av? Hjelp oss med å nå flere ved å videresende det til venner og kjente, informere dem om nettsiden vår og invitere dem til å følge oss på Facebook.

Folkets Strålevern trenger sponsorer. Kjenner du til firmaer som du tror kunne tenke seg å støtte vårt viktige arbeid, setter vi pris på at du sender dem til denne siden.

---

Roberto Romeo brukte mobilen flere timer hver arbeidsdag i 15 år. Retten aksepterte ikke industrifinansierte forskningsstudier, og i følge Romeos advokat påvirket det rettens avgjørelse.

---
OECD-rapport: Teknologi fører ikke til nevneverdig forbedring i skolen

I 2011 klassifiserte IARC radiofrekvente elektromagnetiske felt som «muligens kreftfremkallende for mennesker». Med nyere forskning tatt i betraktning er det på tide å endre klassifiseringen til: «Kreftfremkallende for mennesker».

---

En britisk undersøkelse viser at en tredjedel av de unge mellom 11 og 18 år har bedt foreldrene om å stoppe å bruke smarttelefonen eller nettbrettet. 82 prosent mener at måltider burde være mobilfrie.

---
Hjernesvulststatistikk fra American Brain Tumor Association

Flere foreldre på Mølladammen skole i Bærum er kritiske til nettbrettundervisningen. Christin Ottmann har barn på 8. og 10. trinn, og hun er en av foreldrene som etter ni måneders pilotprosjekt varsler om at bruken av nettbrett på skolen er ute av kontroll.

---
Hvordan unngå at trådløs teknologi ødelegger søvnen og helsen din

Stadig mer forskning bekrefter helserisikoen du utsetter deg for ved bruk av trådløs teknologi. WhatIs5G.info er en nettside som hjelper til med å spre denne potensielt livsviktige informasjonen.

---
Barn og mobilbruk: Grovere forskningsjuks enn du trodde var mulig

Samarbeidsutvalget på Grue barne- og ungdomsskole vil ha mobilforbud på skolen. Utvalget består av foreldre, elever, ansatte ved skolen og politikere. For en elev ble dette for mye: – Jeg ble faktisk sur. Jeg begynte utrolig nok å grine. Dette er ikke bra i det hele tatt, sier Emre Eek som går i 8. klasse.

---

I tillegg til helserisikoen trådløse duppeditter utgjør i hverdagen: Hvor mye av personvernet ditt er du villig til å ofre for Tingenes internett? Dette korte filmklippet gir deg kanskje svaret.

---

Luftforsvaret er et prosjekt for elever på 5.-7. trinn og har som målsetning å øke kunnskap om konsekvenser og tiltak for et godt inneklima i norske læringsinstitusjoner. Kontakt NAAF hvis du ønsker at de skal anerkjenne elektrotåke som en «fiende» mot Luftforsvaret.

---
Einar Flydal

Følg bloggen til Einar Flydal

Har du nylig blitt medlem av Folkets Strålevern eller meldt deg på vårt nyhetsbrev, har du kanskje ikke hørt om Einar Flydal. Han skriver aktivt på EinarFlydal.com om skadevirkningene menneskeskapte elektromagnetiske felt har på mennesker, dyr og planter.

---

Har du betalt regningene dine?

Folkets Strålevern er avhengig av nettopp ditt bidrag. Har du glemt å betale medlemskontingenten, setter vi pris på at betaling gjøres til kontonummer: 9680 36 31384. Merkes med medlemsnavn. Kontakt administrasjonssekretær Mona Ulateig for å melde om adresseendring.

---
Bli medlem i Folkets Strålevern

Bli medlem

Medlemskap i Folkets Strålevern koster 300 kr per år (husstandsmedlem/honnør/student 100 kr).

Ønsker du å støtte oss, uten å bli medlem, benyttes kontonummer: 9680 36 31384. Du kan også bli sponsor.

---
Bli Grasrotgiver til Folkets Strålevern

Bli grasrotgiver

Folkets Strålevern er registrert som grasrotmottaker hos Norsk Tipping. Ved å velge oss som din grasrotmottaker, vil vi motta en liten andel av beløpet du spiller for som økonomisk støtte. Det vil si at dersom du spiller f.eks. Lotto for hundre kroner, mottar vi fem kroner – uten at dette påvirker din innsats, premie eller vinnersjanse!

---
---