Folkets Strålevern
---

Godt nytt år! Kampen for sannheten om alvorlige helseskadelige effekter fra trådløs teknologi fortsetter i 2017. Vi ser tydelige tegn på at dokumentasjon og engasjement for strålesaken øker rundt om i verden, men motstanden øker også. Det er enorme økonomiske interesser vi kjemper mot, og vi er avhengige av at flere engasjerer seg for å spre budskapet. 

Synes du nyhetsbrevet inneholder viktig informasjon som andre kan ha nytte av? Hjelp oss med å nå flere ved å videresende det til venner og kjente, informere dem om nettsiden vår og invitere dem til å følge oss på Facebook.

Folkets Strålevern trenger sponsorer. Kjenner du til firmaer som du tror kunne tenke seg å støtte vårt viktige arbeid, setter vi pris på at du sender dem til denne siden.

---
I Canada installeres små mobilsendere på strømstolper

Telus Communications Company som eier utstyret sier senderne blir satt opp for å forbedre mobildekningen. Hvis disse kommer til Norge blir de kanskje montert på lyktestolper, bygningsfasader og lignende.

---
Jeromy Johnson: Et nytt paradigme innen EMF-forskning

Antallet trådløse enheter vi bruker i hverdagen har økt betraktelig de seneste årene, og de færreste tenker på at strålingen er helseskadelig. I dette innlegget fremhever Jeromy Johnson blant annet viktigheten av å begrense utrullingen av trådløs teknologi.

---
Leger og helseeksperter advarer skoler om helserisikoen fra trådløs teknologi

Environmental Health Trust har laget en oversikt over brev leger og helseeksperter har sendt til skoler angående helserisikoen fra trådløs teknologi.

---
Lennart Hardell med flere resultater fra Interphone-studien om mobilbruk og hjernesvulst

Lege Lennart Hardell påpeker at det er på tide å revurdere/skjerpe klassifiseringen av mobilstråling som kreftfremkallende.

---
Er Berkeleys «Right to Know» truet av en dommer med interessekonflikt?

I Berkeley i California ble utsalgssteder pålagt å informere kunder om at grenseverdiene kan bli overskridet ved normal bruk av mobiltelefon. CTIA, som representerer mobilindustrien, har kjempet for å få fjernet kravet. Nå sås det tvil om den ene dommeren er upartisk i saken.

---
Einar Flydal

Følg bloggen til Einar Flydal

Har du nylig blitt medlem av Folkets Strålevern eller meldt deg på vårt nyhetsbrev, har du kanskje ikke hørt om Einar Flydal. Han skriver aktivt på EinarFlydal.com om skadevirkningene menneskeskapte elektromagnetiske felt har på mennesker, dyr og planter. Vi anbefaler at du følger bloggen hans.

---

Har du betalt regningene dine?

Folkets Strålevern er avhengig av nettopp ditt bidrag. Har du glemt å betale medlemskontingenten, setter vi pris på at betaling gjøres til kontonummer: 9680 36 31384. Merkes med medlemsnavn. Kontakt administrasjonssekretær Mona Ulateig for å melde om adresseendring.

---
Bli medlem i Folkets Strålevern

Bli medlem

Medlemskap i Folkets Strålevern koster 300 kr per år (husstandsmedlem/honnør/student 100 kr).

Ønsker du å støtte oss, uten å bli medlem, benyttes kontonummer: 9680 36 31384. Du kan også bli sponsor.

---
Bli Grasrotgiver til Folkets Strålevern

Bli grasrotgiver

Folkets Strålevern er registrert som grasrotmottaker hos Norsk Tipping. Ved å velge oss som din grasrotmottaker, vil vi motta en liten andel av beløpet du spiller for som økonomisk støtte. Det vil si at dersom du spiller f.eks. Lotto for hundre kroner, mottar vi fem kroner – uten at dette påvirker din innsats, premie eller vinnersjanse!

---
---