Synes du nyhetsbrevet inneholder viktig informasjon som andre kan ha nytte av? Hjelp oss med å nå flere ved å videresende det til venner og kjente, informere dem om nettsiden vår og invitere dem til å følge oss på Facebook.

Folkets Strålevern trenger sponsorer. Kjenner du til firmaer som du tror kunne tenke seg å støtte vårt viktige arbeid, setter vi pris på at du sender dem til denne siden.

International Appeal – Stop 5G on Earth and in Space

5G-appellen har mottatt over 22 000 signaturer fra forskere, leger, miljøorganisasjoner og privatindivider. Den er også oversatt til norsk. Norsk versjon kan lastes ned her.

Trykk her for å dele denne nyheten på Facebook

Informer legen din om mulige helseplager fra bruk av trådløs teknologi

En økende del av befolkningen lider av helseplager som kan være symptomer på el-overfølsomhet. De fleste leger vet ikke at bruk av trådløs teknologi kan være årsaken. Her er syv ting legen din bør vite om EMF.

Trykk her for å dele denne nyheten på Facebook

Mikrobølgestråling øker absorberingen av giftstoffer i kroppen

Devra Davis' TEDx-presentasjon om hvorfor hjernen og sædceller er så sårbare for stråling fra mikrobølget stråling: Rapid Fire – What Brain and Sperm Share and Why Care

Trykk her for å dele denne nyheten på Facebook

Fransk rett anerkjenner sammenhengen mellom EMF og el-overfølsomhet

En ansatt ble utsatt for en skade på jobben og hevdet at el-overfølsomheten hans var årsaken til skaden. Retten mente det var mulig at el-overfølsomheten forårsaket ulykken.

Trykk her for å dele denne nyheten på Facebook

iGen – Smarttelefongenerasjonens utfordringer på veien mot voksenlivet

Psykologiprofessor og forfatter Jean M. Twenge har studert generasjonsforskjeller i 25 år. I 2012 skjedde det noe dramatisk og overraskende som hun nå har skrevet om i boken kalt iGen.

Trykk her for å dele denne nyheten på Facebook

Følg bloggen til Einar Flydal

Har du nylig blitt kjent med helserisikoen trådløs teknologi utgjør i livet ditt, har du kanskje ikke hørt om Einar Flydal. Han skriver aktivt på EinarFlydal.com om skadevirkningene menneskeskapte elektromagnetiske felt har på mennesker, dyr og planter. Vi anbefaler at du følger bloggen hans.

Husk medlemskontingenten

Folkets Strålevern er avhengig av nettopp ditt bidrag. Har du glemt å betale medlemskontingenten, setter vi pris på at betaling gjøres til kontonummer: 9680 36 31384. Merkes med medlemsnavn. Kontakt administrasjonssekretær Mona Ulateig for å melde om adresseendring.

Bli medlem eller sponsor

Medlemskap i Folkets Strålevern koster 300 kr per år (husstandsmedlem/honnør/student 100 kr). Ønsker du å støtte oss, uten å bli medlem, benyttes kontonummer: 9680 36 31384. Vi inviterer privatpersoner (i tillegg til å bli medlem) og næringsdrivende til å bidra økonomisk til vårt viktige arbeid. Støtt oss, og få din firmalogo på vår nettside!

Bli grasrotgiver

Folkets Strålevern er registrert som grasrotmottaker hos Norsk Tipping. Ved å velge oss som din grasrotmottaker, vil vi motta en liten andel av beløpet du spiller for som økonomisk støtte. Det vil si at dersom du spiller f.eks. Lotto for hundre kroner, mottar vi fem kroner – uten at dette påvirker din innsats, premie eller vinnersjanse!

facebook twitter google-plus youtube linkedin email