Synes du nyhetsbrevet inneholder viktig informasjon som andre kan ha nytte av? Hjelp oss med å nå flere ved å videresende det til venner og kjente, informere dem om nettsiden vår og invitere dem til å følge oss på Facebook.

Folkets Strålevern trenger sponsorer. Kjenner du til firmaer som du tror kunne tenke seg å støtte vårt viktige arbeid, setter vi pris på at du sender dem til denne siden.

Helsemagasinet vitenskap og fornuft – Ikke særlig smart med smartmålere

Helsemagasinet vitenskap og fornuft (VOF) sitt mål er å bidra til et bedre samfunn med flere friske samfunnsborgere. Redaksjonen har bakgrunn innen biologi og evolusjon, økonomi, ernæring og kosthold, psykologi, trening, matkunnskap, forskning og undervisning. Folkets Strålevern anbefaler sine lesere å abonnere på magasinet deres.

Trykk her for å dele denne nyheten på Facebook

Saksøker mobilprodusenten Nokia for påståtte helseskader fra mobilbruk

Britiske Neil Whitfield hevder mobilbruken hans er årsaken til at han utviklet hjernesvulsten akustisk neuroma. Han saksøker mobilprodusenten Nokia.

Trykk her for å dele denne nyheten på Facebook

Førerløse biler øker stråleeksponeringen på veien

Førerløse biler fører til «hjerneløse» sjåfører. For alt levende liv som oppholder seg på eller langs veien blir de også nok en strålekilde det er vanskelig å skjerme seg mot.

Trykk her for å dele denne nyheten på Facebook

Elever på Mosjøen skole overlevde mobilfri klassetur

7. trinn ved Mosjøen skole var på klassetur og avslutning etter sju års skolegang sammen. Men selv om sjuendeklassingene fikk beskjed om at de ikke kunne bruke mobilen gjennom hele turen, ser det ut til at de syntes det ble en bra helg likevel.

Trykk her for å dele denne nyheten på Facebook

Utarbeider teknikk som skal drepe kreftceller med magnetiske felt

Paul Héroux fra McGill University i Canada prøver å utarbeide en teknikk som skal drepe kreftceller med magnetiske felt. I forsøk på to typer kreftceller ble kreftcellene drept i løpet av én eller to dager.

Trykk her for å dele denne nyheten på Facebook

5G-appell fra International Society of Doctors for Environment

International Society of Doctors for Environment består av 29 legeforeninger fra 26 land. Med sin 5G-appell føyer de seg inn i en lang rekke av de som ønsker en stans i den uansvarlige utrullingen av 5G.

Trykk her for å dele denne nyheten på Facebook

Statens strålevern innrømmer at de feilinformerte om sendestyrken på AMS-målerne

Statens strålevern innrømmer nå at de har feilberegnet smartmålernes sendestyrke i forhold til mobiltelefoner. Etaten har blandet målemetoder. I stedet for at sendestyrken fra målerne er mye svakere enn mobiltelefoner, slik Strålevernet hevdet, er den langt sterkere, slik EMF-Consult hevdet.

Trykk her for å dele denne nyheten på Facebook

Følg bloggen til Einar Flydal

Har du nylig blitt kjent med helserisikoen trådløs teknologi utgjør i livet ditt, har du kanskje ikke hørt om Einar Flydal. Han skriver aktivt på EinarFlydal.com om skadevirkningene menneskeskapte elektromagnetiske felt har på mennesker, dyr og planter. Vi anbefaler at du følger bloggen hans.

Husk medlemskontingenten

Folkets Strålevern er avhengig av nettopp ditt bidrag. Har du glemt å betale medlemskontingenten, setter vi pris på at betaling gjøres til kontonummer: 9680 36 31384. Merkes med medlemsnavn. Kontakt administrasjonssekretær Mona Ulateig for å melde om adresseendring.

Bli medlem eller sponsor

Medlemskap i Folkets Strålevern koster 300 kr per år (husstandsmedlem/honnør/student 100 kr). Ønsker du å støtte oss, uten å bli medlem, benyttes kontonummer: 9680 36 31384. Vi inviterer privatpersoner (i tillegg til å bli medlem) og næringsdrivende til å bidra økonomisk til vårt viktige arbeid. Støtt oss, og få din firmalogo på vår nettside!

Bli grasrotgiver

Folkets Strålevern er registrert som grasrotmottaker hos Norsk Tipping. Ved å velge oss som din grasrotmottaker, vil vi motta en liten andel av beløpet du spiller for som økonomisk støtte. Det vil si at dersom du spiller f.eks. Lotto for hundre kroner, mottar vi fem kroner – uten at dette påvirker din innsats, premie eller vinnersjanse!

facebook twitter google-plus youtube linkedin email