Synes du nyhetsbrevet inneholder viktig informasjon som andre kan ha nytte av? Hjelp oss med å nå flere ved å videresende det til venner og kjente, informere dem om nettsiden vår og invitere dem til å følge oss på Facebook.

Folkets Strålevern trenger sponsorer. Kjenner du til firmaer som du tror kunne tenke seg å støtte vårt viktige arbeid, setter vi pris på at du sender dem til denne siden.

Det er enkelt å støtte oss via Vipps: gå til «Kjøp og betal» og søk opp Folkets Strålevern.

The 5G Trojan Horse – Dokumentar om korrupsjonen som gjennomsyrer 5G-utviklingen

Derrick Broze var en gang som folk flest – han stolte på de som skal beskytte befolkningen mot farer. Tanken om at bruk av trådløs teknologi utgjør en helserisiko var en fjern tanke. Så ble han kjent med noe av kritikken mot 5G, og bestemte seg for å gå i dybden. Nå har han laget dokumentaren: The 5G Trojan Horse.

Trykk her for å dele denne nyheten på Facebook

Statusrapport for aksjonen Vi tar AMS-målerne for retten!

Med Einar Flydal i spissen sørger teamet bak aksjonen for at ressursene blir brukt hensiktsmessig. Du har muligheten til å bidra – enten med penger eller arbeidskraft. Les status: Vi tar AMS-målerne for retten!

Trykk her for å dele denne nyheten på Facebook

Britisk forskningssenter tester ut 5G-halsbånd på kyr

Målet er å øke produktiviteten og spare arbeidskraft ved å la bønder holde et øye med flokkene sine eksternt. Halsbåndet måler kyrenes bevegelser og spisevaner slik at eventuelle problemer kan avdekkes raskere.

Trykk her for å dele denne nyheten på Facebook

Den første globale protestdagen mot 5G ble avholdt 25. januar

Generalsekretær Sissel Halmøy i Folkets Strålevern holdt appell på Eidsvolds plass foran Stortingsbygningen på den første globale markeringen mot 5G.

Trykk her for å dele denne nyheten på Facebook

Papua Ny-Guinea gikk fra Smartby til 5G-frys på 4 dager

Som så mange andre har nå IKT-ministeren på Papua Ny-Guinea, Timothy Masiu, satt utprøvingen på vent inntil helseproblemene med 5G er avklart.

Trykk her for å dele denne nyheten på Facebook

Hvilken rolle spiller strålingen fra trådløs teknologi i drivhuseffekten?

Kalle Hellberg har jobbet som ingeniør hos telekomgiganten Ericsson i 30 år. Han spør: Har våre myndigheter, «eksperter» og verdensorganisasjoner som WHO, FN og EU lurt oss til å rette mistankene våre om jordens undergang mot noe så ufarlig som karbondioksid, når det faktisk er mye viktigere å stoppe 5G, 6G og 7G?

Trykk her for å dele denne nyheten på Facebook

Foreldrepar siktet for overtredelse av opplæringsloven i Stavanger kommunes strålesak

Foreldreparet som ble politianmeldt av Stavanger kommune i januar 2019 er nå siktet for overtredelse av opplæringsloven § 2-1 «for å ha holdt en elev borte fra den pliktige undervisningen». Almenne hensyn etter straffeprosessloven § 62 a ble vurdert, og foreldreparet straffes med en bot på 12 000 kr eller 24 dager i fengsel for å ha holdt barnet borte fra skolen i 42 dager.

Trykk her for å dele denne nyheten på Facebook

12 gode råd som reduserer strålingen

Avstand er din venn. Gjør alltid det du kan for å holde lengst mulig avstand til strålekilder, og reduser tiden du benytter trådløst til et minimum. Her er 12 gode råd som reduserer strålingen.

Trykk her for å dele denne nyheten på Facebook

AMS-målerne: Slik stanser du stengningstrusselen effektivt

Har du mottatt trussel om stengning av strømmen fordi du nekter å skifte til AMS-måler av helsegrunner? I så fall kan du møte trusselen ved høflig, korrekt og saklig å varsle nettselskapet at du vil sende tingretten begjæring om midlertidig forføyning for å få stanset stengningstrusselen.

Trykk her for å dele denne nyheten på Facebook

Følg bloggen til Einar Flydal

Har du nylig blitt kjent med helserisikoen trådløs teknologi utgjør i livet ditt, har du kanskje ikke hørt om Einar Flydal. Han skriver aktivt på EinarFlydal.com om skadevirkningene menneskeskapte elektromagnetiske felt har på mennesker, dyr og planter. Vi anbefaler at du følger bloggen hans.

Husk medlemskontingenten

Folkets Strålevern er avhengig av nettopp ditt bidrag. Har du glemt å betale medlemskontingenten, setter vi pris på at betaling gjøres til kontonummer: 9680 36 31384. Merkes med medlemsnavn. Kontakt administrasjonssekretær Mona Ulateig for å melde om adresseendring.

Bli medlem eller sponsor

Medlemskap i Folkets Strålevern koster 300 kr per år (husstandsmedlem/honnør/student 100 kr). Ønsker du å støtte oss, uten å bli medlem, benyttes kontonummer: 9680 36 31384. Vi inviterer privatpersoner (i tillegg til å bli medlem) og næringsdrivende til å bidra økonomisk til vårt viktige arbeid. Støtt oss, og få din firmalogo på vår nettside!

Bli grasrotgiver

Folkets Strålevern er registrert som grasrotmottaker hos Norsk Tipping. Ved å velge oss som din grasrotmottaker, vil vi motta en liten andel av beløpet du spiller for som økonomisk støtte. Det vil si at dersom du spiller f.eks. Lotto for hundre kroner, mottar vi syv kroner – uten at dette påvirker din innsats, premie eller vinnersjanse!

facebook twitter youtube linkedin email