Synes du nyhetsbrevet inneholder viktig informasjon som andre kan ha nytte av? Hjelp oss med å nå flere ved å videresende det til venner og kjente, informere dem om nettsiden vår og invitere dem til å følge oss på Facebook.

Folkets Strålevern trenger sponsorer. Kjenner du til firmaer som du tror kunne tenke seg å støtte vårt viktige arbeid, setter vi pris på at du sender dem til denne siden.

Ulovlige strålingsnivåer fra iPhone 7 og andre populære smarttelefoner

iPhone 7 avga mellom 2,5 og 3,46 W per kg når den var 5 mm fra kroppen. Dette er 1,6 til 2,2 ganger mer enn den lovlige grensen. Ved 2 mm fra kroppen, som er avstanden når telefonen bæres i lommen, var strålingsnivåene enda høyere.

Trykk her for å dele denne nyheten på Facebook

Skal vi ofre våre barn og vår klode for høyere datahastighet?

Hvor alvorlig er situasjonen for barn, dyr, insekter og miljø når det gjelder mobilstråling? Se Folkets Stråleverns nyeste YouTube-video og lær mer.

Trykk her for å dele denne nyheten på Facebook

Velkommen til Nordic Edge Expo i Stavanger 24.–26. september

The largest Smart City event in the Nordics! Nordic Edge Expo aims at being the most important arena in the Nordics for knowledge exchange and inspiration to creators of smarter businesses, societies and smarter cities.

Trykk her for å dele denne nyheten på Facebook

DSA avviser nok en gang befolkningens anmodning om virksomhetsrevisjon

Direktoratet for strålevern og atomsikkerhet (DSA) kan ikke se at det er behov for å bli kontrollert mer enn det allerede blir. De gir derfor beskjed om at de «anser saken som avsluttet» fra deres side. Tenk hvis å «anse saken som avsluttet» også var en mulighet befolkningen kunne benytte seg av mot statens overgrep.

Trykk her for å dele denne nyheten på Facebook

5G Crisis: Awareness & Accountability Summit – Gratis visning 7.–8. september

Vi blir fortalt at innføring av 5G-teknologi er en naturlig del av den teknologiske utviklingen – men over 40 eksperter på temaet er kritiske til utviklingen. I the 5G Crisis: Awareness & Accountability Summit presenterer de problemene og løsningene slik at du lettere kan ta ansvar for livet ditt.

Trykk her for å dele denne nyheten på Facebook

Langvarig eksponering for Wi-Fi forårsaker stress og angstlignende oppførsel hos rotter

I eksperimentet ble hannrotter eksponert for frekvensene 900, 1800 og 2450 MHz i én time per dag i 28 dager. Resultatet viste at Wi-Fi-frekvensen forårsakte stress og angstlignende oppførsel hos rotter.

Trykk her for å dele denne nyheten på Facebook

Følg bloggen til Einar Flydal

Har du nylig blitt kjent med helserisikoen trådløs teknologi utgjør i livet ditt, har du kanskje ikke hørt om Einar Flydal. Han skriver aktivt på EinarFlydal.com om skadevirkningene menneskeskapte elektromagnetiske felt har på mennesker, dyr og planter. Vi anbefaler at du følger bloggen hans.

Husk medlemskontingenten

Folkets Strålevern er avhengig av nettopp ditt bidrag. Har du glemt å betale medlemskontingenten, setter vi pris på at betaling gjøres til kontonummer: 9680 36 31384. Merkes med medlemsnavn. Kontakt administrasjonssekretær Mona Ulateig for å melde om adresseendring.

Bli medlem eller sponsor

Medlemskap i Folkets Strålevern koster 300 kr per år (husstandsmedlem/honnør/student 100 kr). Ønsker du å støtte oss, uten å bli medlem, benyttes kontonummer: 9680 36 31384. Vi inviterer privatpersoner (i tillegg til å bli medlem) og næringsdrivende til å bidra økonomisk til vårt viktige arbeid. Støtt oss, og få din firmalogo på vår nettside!

Bli grasrotgiver

Folkets Strålevern er registrert som grasrotmottaker hos Norsk Tipping. Ved å velge oss som din grasrotmottaker, vil vi motta en liten andel av beløpet du spiller for som økonomisk støtte. Det vil si at dersom du spiller f.eks. Lotto for hundre kroner, mottar vi syv kroner – uten at dette påvirker din innsats, premie eller vinnersjanse!

facebook twitter youtube linkedin email