Synes du nyhetsbrevet inneholder viktig informasjon som andre kan ha nytte av? Hjelp oss med å nå flere ved å videresende det til venner og kjente, informere dem om nettsiden vår og invitere dem til å følge oss på Facebook.

Folkets Strålevern trenger sponsorer. Kjenner du til firmaer som du tror kunne tenke seg å støtte vårt viktige arbeid, setter vi pris på at du sender dem til denne siden.

Alvorlige feil funnet i Nkoms målerapport om AMS-målere

Nasjonal kommunikasjonsmyndighets (Nkom) rapport viser at antallet pulser fra en Aidon-måler i løpet av døgnet bare er en fjerdedel så høyt som det faktisk er, og at sendingenes varighet over døgnet er langt kortere enn den faktisk er.

Trykk her for å dele denne nyheten på Facebook

Skadevirkninger av stråling fra trådløs teknologi er godt dokumentert

Folkets Strålevern mener nåværende forskning er bevis nok til å iverksette føre-var-tiltak – og nok til å senke tillatte grenseverdier. I denne kildesamlingen finner du blant annet offentlige kommisjoners uttalelser, forskningsrapporter fra uavhengige forskere i hele verden og medieoppslag.

Trykk her for å dele denne nyheten på Facebook

Tre av fire mener norske elever bør ha en mobilfri skolehverdag

74 prosent vil forby mobiltelefoner i norske skoler, ifølge en fersk spørreundersøkelse. – Helt greit å ta pause fra mobilen, sier elevene på Hoeggen skole i Trondheim.

Trykk her for å dele denne nyheten på Facebook

Bruk høstens foreldremøte til å informere om trådløs teknologi og helserisiko

Hvis du ønsker å ta opp på høstens foreldremøte at bruk av trådløs teknologi i skolen utgjør en helserisiko for barn og ansatte, kan du i forkant oppdatere rektor og lærere med dette innlegget av Einar Flydal.

Trykk her for å dele denne nyheten på Facebook

Eldre- og folkehelseminister Åse Michaelsen ønsker å høre fra deg

Eldre- og folkehelseminister Åse Michaelsen mener at en god og forebyggende folkehelsepolitikk skal legge til rette for at den enkelte kan ta gode valg for sin egen helse. Innen 15. september har du muligheten til å si hva du mener kan forbedre folkehelsen.

Trykk her for å dele denne nyheten på Facebook

Få gratis tilgang til The EMF Health Summit 18.–24. september

De fleste vil det beste for barna sine. Mellom 18. og 24. september får du gratis tilgang til presentasjoner fra over 30 EMF-eksperter hvis du registrerer deg for The EMF Health Summit.

Trykk her for å dele denne nyheten på Facebook

Se den prisbelønte filmen Take Back Your Power gratis

Den prisbelønte filmen Take Back Your Power avdekker reelle og potensielle problemer som følger installasjon av en automatisk («smart») strømmåler.

Trykk her for å dele denne nyheten på Facebook

Følg bloggen til Einar Flydal

Har du nylig blitt kjent med helserisikoen trådløs teknologi utgjør i livet ditt, har du kanskje ikke hørt om Einar Flydal. Han skriver aktivt på EinarFlydal.com om skadevirkningene menneskeskapte elektromagnetiske felt har på mennesker, dyr og planter. Vi anbefaler at du følger bloggen hans.

Husk medlemskontingenten

Folkets Strålevern er avhengig av nettopp ditt bidrag. Har du glemt å betale medlemskontingenten, setter vi pris på at betaling gjøres til kontonummer: 9680 36 31384. Merkes med medlemsnavn. Kontakt administrasjonssekretær Mona Ulateig for å melde om adresseendring.

Bli medlem eller sponsor

Medlemskap i Folkets Strålevern koster 300 kr per år (husstandsmedlem/honnør/student 100 kr). Ønsker du å støtte oss, uten å bli medlem, benyttes kontonummer: 9680 36 31384. Vi inviterer privatpersoner (i tillegg til å bli medlem) og næringsdrivende til å bidra økonomisk til vårt viktige arbeid. Støtt oss, og få din firmalogo på vår nettside!

Bli grasrotgiver

Folkets Strålevern er registrert som grasrotmottaker hos Norsk Tipping. Ved å velge oss som din grasrotmottaker, vil vi motta en liten andel av beløpet du spiller for som økonomisk støtte. Det vil si at dersom du spiller f.eks. Lotto for hundre kroner, mottar vi fem kroner – uten at dette påvirker din innsats, premie eller vinnersjanse!

facebook twitter google-plus youtube linkedin email