Synes du nyhetsbrevet inneholder viktig informasjon som andre kan ha nytte av? Hjelp oss med å nå flere ved å videresende det til venner og kjente, informere dem om nettsiden vår og invitere dem til å følge oss på Facebook.

Folkets Strålevern trenger sponsorer. Kjenner du til firmaer som du tror kunne tenke seg å støtte vårt viktige arbeid, setter vi pris på at du sender dem til denne siden.

Det er enkelt å støtte oss via Vipps: gå til «Kjøp og betal» og søk opp Folkets Strålevern.

Global protestdag mot 5G markeres over hele verden 25. januar

25. januar er global protestdag mot 5G. Det holdes markeringer over hele verden, og i Norge finner du markeringer i hvert fall i disse byene. Benytt muligheten til å markere deg der du bor.

Trykk her for å dele denne nyheten på Facebook

AMS-målerne: Slik stanser du stengningstrusselen effektivt

Har du mottatt trussel om stengning av strømmen fordi du nekter å skifte til AMS-måler av helsegrunner? I så fall kan du møte trusselen ved høflig, korrekt og saklig å varsle nettselskapet at du vil sende tingretten begjæring om midlertidig forføyning for å få stanset stengningstrusselen.

Trykk her for å dele denne nyheten på Facebook

Folkets Strålevern inviterer til samarbeid med statsminister Erna Solberg om 5G

Folkets Stråleverns generalsekretær Sissel Halmøy og styreleder Thomas J. Middelthon har skrevet brev til statsminister Erna Solberg. De advarer om at dagens tilrettelegging for snarlig innføring av 5G-teknologi skjer uten at den er testet og godkjent som en «trygg» teknologi. Det er derfor viktig at 5G-utrullingen stoppes.

Trykk her for å dele denne nyheten på Facebook

Lillestrøm blir Telias første 5G-by

Telia og Telenor ruller nå i gang maskineriet sitt for å lansere 5G i Norge i år. Telia starter med Lillestrøm som vil få 50 basestasjoner med 5G innen utgangen av mars.

Trykk her for å dele denne nyheten på Facebook

Dagsnytt 18 diskuterte 5G uten et kritisk blikk på helserisikoen fra strålingen

På vei er det superraske nye mobilnettet 5G, som gir nye muligheter for fjernmedisin, fjernstyring, fjernjobbing og masse annet fjernt. Fem mennesker diskuterte temaet på Dagsnytt 18 – men ingen ønsket å advare om at strålingen ved bruk av 5G-teknologi utgjør en alvorlig helserisiko.

Trykk her for å dele denne nyheten på Facebook

Biologer må våkne opp og engasjere seg i strålediskusjonen

Det er på tide at landets biologer våkner opp og orienterer seg om effekter av trådløse kommunikasjonssystemer og annen ikke-ioniserende stråling. Det sier dr.philos. i biologi, faglitterær forfatter og fagredaktør i Helsemagasinet VOF Iver Mysterud, som har skrevet artikkelen: Våkn opp, biologer!

Trykk her for å dele denne nyheten på Facebook

Følg bloggen til Einar Flydal

Har du nylig blitt kjent med helserisikoen trådløs teknologi utgjør i livet ditt, har du kanskje ikke hørt om Einar Flydal. Han skriver aktivt på EinarFlydal.com om skadevirkningene menneskeskapte elektromagnetiske felt har på mennesker, dyr og planter. Vi anbefaler at du følger bloggen hans.

Husk medlemskontingenten

Folkets Strålevern er avhengig av nettopp ditt bidrag. Har du glemt å betale medlemskontingenten, setter vi pris på at betaling gjøres til kontonummer: 9680 36 31384. Merkes med medlemsnavn. Kontakt administrasjonssekretær Mona Ulateig for å melde om adresseendring.

Bli medlem eller sponsor

Medlemskap i Folkets Strålevern koster 300 kr per år (husstandsmedlem/honnør/student 100 kr). Ønsker du å støtte oss, uten å bli medlem, benyttes kontonummer: 9680 36 31384. Vi inviterer privatpersoner (i tillegg til å bli medlem) og næringsdrivende til å bidra økonomisk til vårt viktige arbeid. Støtt oss, og få din firmalogo på vår nettside!

Bli grasrotgiver

Folkets Strålevern er registrert som grasrotmottaker hos Norsk Tipping. Ved å velge oss som din grasrotmottaker, vil vi motta en liten andel av beløpet du spiller for som økonomisk støtte. Det vil si at dersom du spiller f.eks. Lotto for hundre kroner, mottar vi syv kroner – uten at dette påvirker din innsats, premie eller vinnersjanse!

facebook twitter youtube linkedin email