Synes du nyhetsbrevet inneholder viktig informasjon som andre kan ha nytte av? Hjelp oss med å nå flere ved å videresende det til venner og kjente, informere dem om nettsiden vår og invitere dem til å følge oss på Facebook.

Folkets Strålevern trenger sponsorer. Kjenner du til firmaer som du tror kunne tenke seg å støtte vårt viktige arbeid, setter vi pris på at du sender dem til denne siden.

Vi i Folkets Strålevern ønsker alle våre følgere en god jul og et fredelig nyttår. Hvis du har lyst å støtte oss litt på tampen av året, så er det enkelt via Vipps: gå til «Kjøp og betal» og søk opp Folkets Strålevern.

100 italienske kommuner stopper utrullingen av 5G

I Italia blir flere og flere innbyggere klar over helserisikoen bruk av trådløs teknologi utgjør, og verdien av å bruke blant annet føre-var-prinsippet i strålesaken. 100 italienske kommuner har nå stoppet utrullingen av 5G.

Trykk her for å dele denne nyheten på Facebook

Advokatfirma saksøker Apple og Samsung på grunn av for høye strålenivåer

Advokatfirmaet FeganScott saksøker Apple og Samsung. De hevder at selskapene feilaktig fremstilte hvor trygt det var å bruke en smarttelefon, og bevisst utsatte brukere for strålenivåer over de tillatte grenseverdiene.

Trykk her for å dele denne nyheten på Facebook

Så mye stråling eksponeres du for fra Apples AirPods

Apples AirPods stråler konstant – fra du åpner oppbevaringsesken til batteriet tar slutt – selv om du ikke bruker dem. Se videoen som viser strålenivået fra Apples AirPods.

Trykk her for å dele denne nyheten på Facebook

3 millioner kroner er sikret i kampen for en sunnere hverdag

Innsamlingsaksjonen ble en suksess, selv om tusenvis av de som på Facebook krever at «noen må gjøre noe» med AMS-målerne ikke bidro med penger. Nå har du – og alle de som ikke hadde noen hundrelapper til overs – muligheten til å bidra med arbeidskraft.

Trykk her for å dele denne nyheten på Facebook

Høyesterett avslår mobilindustriens forsøk på å oppheve Berkeleys «Right to Know»

I Berkeley i California informerer utsalgssteder om at grenseverdiene kan bli overskridet ved normal bruk av mobiltelefon. CTIA, som representerer mobilindustrien, har kjempet for å få fjernet kravet. Nå har Høyesterett tatt en endelig avgjørelse.

Trykk her for å dele denne nyheten på Facebook

167 000 automatiske strømmålere må leses av manuelt

167 000 automatiske strømmålere leverer ikke data hver time, som de skal. Strømselskapene får bare data fra disse kundene én gang i måneden. Årsaken til at målerne må leses av manuelt, er dårlig mobildekning.

Trykk her for å dele denne nyheten på Facebook

Følg bloggen til Einar Flydal

Har du nylig blitt kjent med helserisikoen trådløs teknologi utgjør i livet ditt, har du kanskje ikke hørt om Einar Flydal. Han skriver aktivt på EinarFlydal.com om skadevirkningene menneskeskapte elektromagnetiske felt har på mennesker, dyr og planter. Vi anbefaler at du følger bloggen hans.

Husk medlemskontingenten

Folkets Strålevern er avhengig av nettopp ditt bidrag. Har du glemt å betale medlemskontingenten, setter vi pris på at betaling gjøres til kontonummer: 9680 36 31384. Merkes med medlemsnavn. Kontakt administrasjonssekretær Mona Ulateig for å melde om adresseendring.

Bli medlem eller sponsor

Medlemskap i Folkets Strålevern koster 300 kr per år (husstandsmedlem/honnør/student 100 kr). Ønsker du å støtte oss, uten å bli medlem, benyttes kontonummer: 9680 36 31384. Vi inviterer privatpersoner (i tillegg til å bli medlem) og næringsdrivende til å bidra økonomisk til vårt viktige arbeid. Støtt oss, og få din firmalogo på vår nettside!

Bli grasrotgiver

Folkets Strålevern er registrert som grasrotmottaker hos Norsk Tipping. Ved å velge oss som din grasrotmottaker, vil vi motta en liten andel av beløpet du spiller for som økonomisk støtte. Det vil si at dersom du spiller f.eks. Lotto for hundre kroner, mottar vi syv kroner – uten at dette påvirker din innsats, premie eller vinnersjanse!

facebook twitter youtube linkedin email