Synes du nyhetsbrevet inneholder viktig informasjon som andre kan ha nytte av? Hjelp oss med å nå flere ved å videresende det til venner og kjente, informere dem om nettsiden vår og invitere dem til å følge oss på Facebook.

Folkets Strålevern trenger sponsorer. Kjenner du til firmaer som du tror kunne tenke seg å støtte vårt viktige arbeid, setter vi pris på at du sender dem til denne siden.

Folkets Strålevern har tatt på seg å samle inn til å betale lager/kontor for associate professor Olle Johansson etter at han ble oppsagt på Karolinska Institutet fordi han ikke hadde penger til å betale leie av lokaler der. Olle har vært vår trofaste støttespiller i alle år. Han fortsetter sitt viktige arbeid til tross for hindringer, og vi er han stor takk skyldig. Hvis du ønsker å støtte, kan du benytte konto: 9497 05 82791.

Barnepsykiater melder om formidabel økning av barn som blir innlagt med uforklarlige smerter og lammelser

Stadig flere barn blir innlagt med uforklarlige smerter og lammelser. Barnepsykiaterne mener at prestasjonspresset i skole og barnehage er en viktig årsak. Det nevnes ikke at stråling er en mulig årsak til plagene.

Trykk her for å dele denne nyheten på Facebook

Det russiske strålevernet ønsker advarsel på mobiltelefoner og andre EMF-kilder

Det russiske strålevernet ber om at mobiltelefoner og andre EMF-kilder må merkes med advarsel om mulig helsefare fra den elektromagnetiske strålingen.

Trykk her for å dele denne nyheten på Facebook

Velkommen til 5G-seminar på Litteraturhuset i Oslo 26. oktober

Z-forlag og Einar Flydal inviterer til 5G-seminar på Litteraturhuset i Oslo 26. oktober. Møtet begynner presis kl. 11:15 og avsluttes presis kl. 14:15. Det er ikke flere ledige plasser, men du kan se det direkte på YouTube.

Trykk her for å dele denne nyheten på Facebook

Flere klager på hodepine rundt Telenors nye 5G-master på Fornebu

Etter at Telenor satt opp to nye 5G-master på hovedkontoret sitt på Fornebu, har flere arbeidstakere i området slitt med hodepine. Telenor hevder at strålingen er ufarlig.

Trykk her for å dele denne nyheten på Facebook

Ny bok avdekker strålevernet: «5G og vår trådløse virkelighet – høyt spill med helse og miljø»

Denne boka er det nærmeste vi i dag kan komme en kvalitetsrevisjon av strålevernet: Her plukkes både trådløsbransjen, WHOs, EUs, norske og nordiske myndigheters «strålevern» fra hverandre. Vi ser i detaljer hvordan trådløsbransjen og et foreldet fagmiljø driver et internasjonalt forsvar av sine interesser med skader på helse og miljø som resultat.

Trykk her for å dele denne nyheten på Facebook

Hjerneforsker er bekymret over inntoget av digitale hjelpemidler i småskolen

Barna våre er utsatt for et digitalt eksperiment som vi ikke kjenner konsekvensene av, sier trebarnsfar, arkitekt og redaktør Gaute Brocdhman i en kronikk på NRK, der han omtaler barna våre som «digitale prøvekaniner».

Trykk her for å dele denne nyheten på Facebook

Følg bloggen til Einar Flydal

Har du nylig blitt kjent med helserisikoen trådløs teknologi utgjør i livet ditt, har du kanskje ikke hørt om Einar Flydal. Han skriver aktivt på EinarFlydal.com om skadevirkningene menneskeskapte elektromagnetiske felt har på mennesker, dyr og planter. Vi anbefaler at du følger bloggen hans.

Husk medlemskontingenten

Folkets Strålevern er avhengig av nettopp ditt bidrag. Har du glemt å betale medlemskontingenten, setter vi pris på at betaling gjøres til kontonummer: 9680 36 31384. Merkes med medlemsnavn. Kontakt administrasjonssekretær Mona Ulateig for å melde om adresseendring.

Bli medlem eller sponsor

Medlemskap i Folkets Strålevern koster 300 kr per år (husstandsmedlem/honnør/student 100 kr). Ønsker du å støtte oss, uten å bli medlem, benyttes kontonummer: 9680 36 31384. Vi inviterer privatpersoner (i tillegg til å bli medlem) og næringsdrivende til å bidra økonomisk til vårt viktige arbeid. Støtt oss, og få din firmalogo på vår nettside!

Bli grasrotgiver

Folkets Strålevern er registrert som grasrotmottaker hos Norsk Tipping. Ved å velge oss som din grasrotmottaker, vil vi motta en liten andel av beløpet du spiller for som økonomisk støtte. Det vil si at dersom du spiller f.eks. Lotto for hundre kroner, mottar vi syv kroner – uten at dette påvirker din innsats, premie eller vinnersjanse!

facebook twitter youtube linkedin email