Synes du nyhetsbrevet inneholder viktig informasjon som andre kan ha nytte av? Hjelp oss med å nå flere ved å videresende det til venner og kjente, informere dem om nettsiden vår og invitere dem til å følge oss på Facebook.

Folkets Strålevern trenger sponsorer. Kjenner du til firmaer som du tror kunne tenke seg å støtte vårt viktige arbeid, setter vi pris på at du sender dem til denne siden.

Det er enkelt å støtte oss via Vipps: gå til «Kjøp og betal» og søk opp Folkets Strålevern.

Folkets Strålevern har ansatt ny generalsekretær

Claudia Wakim overtar som generalsekretær 1. august. Hun tar over for Sissel Halmøy som har lagt ned et enormt arbeid for organisasjonen siden hun var med og startet den for 10 år siden.

Trykk her for å dele denne nyheten på Facebook

Devra Davis om 5G, mobiltelefoner og den trådløse revolusjonen

Devra Davis har en solid bakgrunn fra å arbeide med folkehelse i flere tiår. Hør hva hun har å si – og bidra med å spre videre det viktige budskapet om at bruk av trådløs teknologi utgjør en helserisiko.

Trykk her for å dele denne nyheten på Facebook

Stor suksess med gudstjenester over 5G-nett

Med 5G-teknologi når Lillestrøm kirke ut til et større publikum, og både bryllup, dåp, konfirmasjon og begravelse kan deles på en beskyttet stream med de som ikke kan være til stede.

Trykk her for å dele denne nyheten på Facebook

Her er brevet du sender for å få tilbake det ulovlige AMS-gebyret

Har du betalt gebyret nettselskapet har fakturert deg fordi du ikke har AMS-måler? Send dette brevet skrevet av Hugo P. Matre i Advokatfirmaet Schjødt AS for å få (i det minste deler av) AMS-gebyret tilbakebetalt.

Trykk her for å dele denne nyheten på Facebook

Den europeiske miljøbevegelsen retter blikket mot ICNIRP

De Grønne og Den frie europeiske allianse har fått utredet hvordan ICNIRPs anbefalte grenseverdier legger til rette for den elektroniske forurensningen som blant annet truer insektliv, fugleliv og menneskers helse.

Trykk her for å dele denne nyheten på Facebook

24 meter høy radiomast truer utsikten og helsen i Bleiken

Bane Nor vil bygge en 24 meter høy radiomast midt i utsikten på Bleiken. Bleiken er en liten togstasjon i en solhelling på Hadeland. 166 motstandere har signert underskriftskampanjen som du kan lese mer om her.

Trykk her for å dele denne nyheten på Facebook

Nå kan du bli kvitt AMS-delen av måleren uten legeattest

På bildet over sammenlignes strålestyrken fra to mobiler (til venstre) med to AMS-målere (til høyre) under helt like betingelser. Målingene er utført av måleingeniør (EMF Consult) og er forelagt Strålevernet, nettselskapene og NKOM. Nettselskapene forsikrer også om at strålingen er så svak at du ikke kan få helseplager, men verden over rapporteres det om helseplager fra AMS-målere.

Trykk her for å dele denne nyheten på Facebook

Følg bloggen til Einar Flydal

Har du nylig blitt kjent med helserisikoen trådløs teknologi utgjør i livet ditt, har du kanskje ikke hørt om Einar Flydal. Han skriver aktivt på EinarFlydal.com om skadevirkningene menneskeskapte elektromagnetiske felt har på mennesker, dyr og planter. Vi anbefaler at du følger bloggen hans.

Husk medlemskontingenten

Folkets Strålevern er avhengig av nettopp ditt bidrag. Har du glemt å betale medlemskontingenten, setter vi pris på at betaling gjøres til kontonummer: 9497 06 06011. Merkes med medlemsnavn. Kontakt administrasjonssekretær Mona Ulateig for å melde om adresseendring.

Bli medlem eller sponsor

Medlemskap i Folkets Strålevern koster 300 kr per år (husstandsmedlem/honnør/student 100 kr). Ønsker du å støtte oss, uten å bli medlem, benyttes kontonummer: 9497 06 06011. Vi inviterer privatpersoner (i tillegg til å bli medlem) og næringsdrivende til å bidra økonomisk til vårt viktige arbeid. Støtt oss, og få din firmalogo på vår nettside!

Bli grasrotgiver

Folkets Strålevern er registrert som grasrotmottaker hos Norsk Tipping. Ved å velge oss som din grasrotmottaker, vil vi motta en liten andel av beløpet du spiller for som økonomisk støtte. Det vil si at dersom du spiller f.eks. Lotto for hundre kroner, mottar vi syv kroner – uten at dette påvirker din innsats, premie eller vinnersjanse!

facebook twitter youtube linkedin email